Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori

Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori
Dintr-o casă de țară poloneză, ciupercile sălbatice gătite de două ori sunt fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, și Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați chiar fundul tulpinii fiecărei ciuperci. Tăiați ciupercile aproximativ în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Puneți ciupercile într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc, se scurge și se clătește. Acoperiți cu apă proaspătă, aduceți la fierbere a doua oară și continuați să fierbeți cel puțin 20 de minute, până când capacele și tulpinile de ciuperci sunt complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți ciupercile și strecurați bulionul prin pânză de brânză dacă doriți să-l utilizați în alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Topiți untul într-o cratiță mare sau o tigaie saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa tocată, gătiți timp de 1 minut și adăugați ciupercile. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida si ciupercile se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați smântână și mărar, amestecați bine încă un minut, presărați sare și câteva măcinări bune de piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista