Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori
Dintr-o casă de țară poloneză, ciupercile sălbatice gătite de două ori sunt fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, și Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați chiar fundul tulpinii fiecărei ciuperci. Tăiați ciupercile aproximativ în bucăți.
Puneți ciupercile într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc, se scurge și se clătește. Acoperiți cu apă proaspătă, aduceți la fierbere a doua oară și continuați să fierbeți cel puțin 20 de minute, până când capacele și tulpinile de ciuperci sunt complet moi.
Scurgeți ciupercile și strecurați bulionul prin pânză de brânză dacă doriți să-l utilizați în alt scop.
Topiți untul într-o cratiță mare sau o tigaie saut la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată, gătiți timp de 1 minut și adăugați ciupercile. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida si ciupercile se rumenesc usor.
Adăugați smântână și mărar, amestecați bine încă un minut, presărați sare și câteva măcinări bune de piper și serviți imediat.