Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori

Din bucătăria unei case de țară poloneze, ciupercile sălbatice gătite de două ori
Dintr-o casă de țară poloneză, ciupercile sălbatice gătite de două ori sunt fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dintr-o casă de țară Poloneză bucătărie Barszcz, Dintr-o casă de țară poloneză varza roșie a bucătăriei cu afine, și Dintr-o casă de țară poloneză Bucătărie 's Hunter' s Stew (Bigos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați chiar fundul tulpinii fiecărei ciuperci. Tăiați ciupercile aproximativ în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Puneți ciupercile într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc, se scurge și se clătește. Acoperiți cu apă proaspătă, aduceți la fierbere a doua oară și continuați să fierbeți cel puțin 20 de minute, până când capacele și tulpinile de ciuperci sunt complet moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți ciupercile și strecurați bulionul prin pânză de brânză dacă doriți să-l utilizați în alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Topiți untul într-o cratiță mare sau o tigaie saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa tocată, gătiți timp de 1 minut și adăugați ciupercile. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida si ciupercile se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați smântână și mărar, amestecați bine încă un minut, presărați sare și câteva măcinări bune de piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista