Dilled Halibut De Lămâie-Piper
Dilled Lemon-Pepper Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.81 pe portie. O porție conține 114 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de halibut, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled, Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar, și Prăjituri de Quinoa cu dovlecei și ardei roșu cu sos de iaurt Dilled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Presărați condimente de lămâie-piper pe ambele părți ale halibutului; așezați pe foaia de fursecuri.
Într-un castron mic, amestecați șalota, mărarul și uleiul.
Răspândiți amestecul peste pește.
Coaceți 6 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.