Dijon-Pui Umplut Cu Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu pâine de porumb Dijon. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $12.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 281g de proteine, 260g de grăsime, și un total de 4075 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pui broiler-friteuză, frunze de cimbru, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Crunchy Pui Umplute Waffle Pops & Maple Dijon Dip, și Roșii umplute cu Chorizo și pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti si amestecati ciupercile in 2 linguri. margarina în cratiță medie la foc mediu-mare 2 min. sau până la licitație. Se amestecă în apă, 3 linguri. muștar și 1/4 linguriță. cimbru. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de umplutură; lingură lejer în cavitatea corpului de pui. Legați picioarele de coadă. Răsuciți vârfurile aripilor sub spate.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe grătar într-o tigaie de prăjire superficială. Topiți margarina rămasă; se amestecă cu muștarul rămas și cimbru.
Periați puiul; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți 1 oră 45 min. sau până când puiul este gata (165F), îndepărtând folia în ultimele 45 de minute.
Lăsați să stea 10 min. înainte de sculptură.