Deserturi Festive Cu Bezea

Deserturi bezea Festive ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți Cool Whip lite whipped topping, albușuri de ou, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Deserturi Cu Bezea Cu Lămâie, Deserturi Cu Bezea De Căpșuni, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°. bateți albușurile de ou în bol mediu cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă în vanilie.
Lingură sau țeavă bezea amestec în 3 (4-inch) runde pe fiecare din 2 pergament sau foi de copt acoperite cu folie. Folosiți o lingură mare pentru a face o indentare mare în centrul fiecărei runde, construind cât mai mult laturile fiecărei runde.
Coaceți 1 tigaie la un moment dat pe suportul cuptorului Central timp de 55 min. sau până se usucă și se rumenesc.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe foile de copt. Îndepărtați cu grijă bezea din pergament.
Aruncați fructele de pădure împreună; deoparte.
Puneți ciocolata într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde la înălțime 1-1 / 2 până la 2 min. sau până când ciocolata este complet topită, amestecând după fiecare minut. Chiar înainte de servire, umpleți bezea cu fructe de pădure și topping biciuit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.