Această rețetă face 12 porții cu 326 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Un amestec de unt, inimi de ciocolată, culoarea alimentelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Congelat Cu Zmeură-Fudge, Desert Înghețat Cu Vârtej De Zmeură, și Desert Congelat Cu Mango Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați ferm în partea inferioară a tăvii cu arc de 8 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți laptele condensat îndulcit, sucul de lămâie și lichiorul cu un mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Suc De Lămâie
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați zmeura; bate la viteză mică până se omogenizează bine. Îndoiți frisca și culoarea roșie a alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Frișcă
Zmeură
5
Se toarnă peste crustă. Congelați cel puțin 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Chiar înainte de servire, lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 15 minute.
7
Se ornează cu frișcă îndulcită și inimi de ciocolată. Păstrați desertul în congelator.