Desert De Tort Cu Căpșuni Stratificat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de cuburi de gheață, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Tort Cu Căpșuni, Desert De Căpșuni Stratificat, și Desert De Căpșuni Stratificat.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficiente cuburi de gheață în apă rece pentru a măsura 1 cană; se amestecă în gelatină până când gheața se topește complet.
Adăugați 2 căni din toppingul biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor.
Între timp, scoateți tortul din tigaia cu folie; rezervați tigaia cu folie. Tapetați tigaia rezervată cu folie, cu capetele foliei care se extind peste părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Așezați stratul de tort de jos în tava de folie pregătită; acoperiți cu jumătate din amestecul de gelatină. Se acoperă cu al doilea strat de tort; acoperiți cu amestecul de gelatină rămas. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Refrigerați 1 oră sau până când amestecul de gelatină este ferm.
Ridicați desertul din tigaie, folosind mânere din folie. Frost top de tort cu restul de topping biciuit; stropiți cu ciocolată topită.
Se taie în 12 felii. Păstrați desertul rămas la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "