Desert De Puf Cu Cremă De Căpșuni
Strawberry Cream Puff desert este un vegetarian desert. O porție conține 340 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați făină, frișcă grea, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Desert De Patiserie Cu Puf De Căpșuni, Desert Cu Puf De Cremă, și Eclair Cremă Puff Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa, untul, zahărul și sarea la fiert.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați oul și bateți bine. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor. Picătură de linguri rotunjite 3 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 400 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți la un suport de sârmă. Desfaceți imediat pufurile; îndepărtați blaturile și lăsați-le deoparte. Aruncați aluatul moale din interior. Pufuri reci.
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați căpșunile și 2 lingurițe de zahăr. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți smântâna și zahărul rămas până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de căpșuni.
Umpleți pufurile de cremă chiar înainte de servire.
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Garnisiți cu căpșuni suplimentare, dacă doriți.