Desert De Lună De Ciocolată

Desert De Lună De Ciocolată
Ciocolata luna desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1035 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 5.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amară, plus 3 linguri de smântână grea, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcinte De Lună Cu Ciocolată Și Fulgi De Ovăz, Brew Luna Budinca De Ciocolata, și Fulgi De Ovăz Ciocolată Luna Plăcinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face desertul: acest desert a fost făcut folosind cupele de con de hârtie găsite adesea la un distribuitor de apă. Conul de hârtie avea o înălțime de 3 1/2 inci, cu o deschidere cu diametrul de 2 1/2 inci. Puteți folosi orice mucegai care vă place. Dacă utilizați conurile de hârtie, așezați-le cu fața în jos în interiorul ochelarilor mici pentru a le ușura umplerea. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul de lire în straturi groase de 1/2 inci. Folosiți un tăietor rotund pentru a tăia tortul rotunjește același diametru ca matrița conului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Turnați smântâna grea într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și bateți până la vârfuri moi cu un mixer electric setat la viteză medie. În această etapă, frisca are cel mai mare volum. Dacă răsturnați crema, veți pierde volumul și mousse-ul nu va fi la fel de ușor și aerisit cum ar trebui să fie. Dacă utilizați alcool cu aromă de fructe, pliați-l cu o spatulă de cauciuc, având grijă să nu dezumflați crema. Se toarnă cu grijă ciocolata caldă topită în amestec. Dacă ciocolata este prea caldă, se va topi frisca. Dacă este prea rece, ciocolata se va prinde (se va întări) la contactul cu amestecul mai rece și veți avea bucăți de ciocolată în mousse. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ușor ciocolata până când este complet încorporată. Mousse de ciocolată ar trebui să aibă aceeași culoare pe tot parcursul, fără dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
AlcoolAlcool
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Așezați mousse-ul de ciocolată într-o pungă mare de patiserie (fără vârf). Aruncați câteva cireșe în vârful fiecărui con de hârtie. Introduceți mousse-ul de ciocolată în con, astfel încât să fie la aproximativ 1/4 inci de sus. Închideți fiecare con cu 1 tort rotund, apăsând ușor tortul rotund în mousse. Inversați conul și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
Așezați deserturile la congelator timp de 2 ore. Pentru a face decorațiunile de ciocolată: folosiți o mică spatulă offset pentru a întinde niște ciocolată temperată pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Păstrați grosimea ciocolatei cât mai uniformă, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia niște triunghiuri lungi de ciocolată care au o lungime de aproximativ 15 inci cu o bază de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați 1 triunghi pentru fiecare desert pe care îl faceți. Când ciocolata s-a așezat ușor, așezați-o într-un tub rotund mare sau găleată. Mi-am făcut tubul de aluminiu intermitent pe care l-am înregistrat într-un diametru de 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Așezați triunghiurile de ciocolată în interiorul tubului și lăsați ciocolata să se stabilească. Când este setat, scoateți acetatul din tub. Îndepărtați hârtia pergament și rupeți triunghiurile curbate. Această piesă formează luna pentru fiecare desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Rotiți o bucată de hârtie pergament într-un tub care are un diametru de 2 inci. Umpleți tubul cu ciocolată. Apoi inversați-l și lăsați excesul de ciocolată să curgă înapoi în castron. Rotiți tubul în timp ce este inversat pentru a vă asigura că interiorul este acoperit complet și uniform. Lăsați acest lucru să se stabilească până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți hârtia pergament. Folosiți un cuțit zimțat fierbinte pentru a tăia tubul în felii late de 1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
1
Puneți un amestec de 50% unt de cacao și 50% ciocolată într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți-l până se încălzește. Asigurați-vă că nu există bulgări.
3
Transferați acest amestec în recipientul pulverizatorului de vopsea. Pulverizați desertul cu acest amestec pentru a-i conferi textură, culoare și contrast. Folosiți o spatulă offset pentru a muta desertul înghețat la baza lunii de ciocolată. Umpleți o sticlă de stoarcere cu sos de zmeură și umpleți cupa cu sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4
Surse: termometru cu laser pulverizator de vopsea: magazin de articole de artă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista