Desert De Lună De Ciocolată
Ciocolata luna desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1035 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 5.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amară, plus 3 linguri de smântână grea, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcinte De Lună Cu Ciocolată Și Fulgi De Ovăz, Brew Luna Budinca De Ciocolata, și Fulgi De Ovăz Ciocolată Luna Plăcinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face desertul: acest desert a fost făcut folosind cupele de con de hârtie găsite adesea la un distribuitor de apă. Conul de hârtie avea o înălțime de 3 1/2 inci, cu o deschidere cu diametrul de 2 1/2 inci. Puteți folosi orice mucegai care vă place. Dacă utilizați conurile de hârtie, așezați-le cu fața în jos în interiorul ochelarilor mici pentru a le ușura umplerea. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul de lire în straturi groase de 1/2 inci. Folosiți un tăietor rotund pentru a tăia tortul rotunjește același diametru ca matrița conului.
Turnați smântâna grea într-un bol de amestecare de dimensiuni medii și bateți până la vârfuri moi cu un mixer electric setat la viteză medie. În această etapă, frisca are cel mai mare volum. Dacă răsturnați crema, veți pierde volumul și mousse-ul nu va fi la fel de ușor și aerisit cum ar trebui să fie. Dacă utilizați alcool cu aromă de fructe, pliați-l cu o spatulă de cauciuc, având grijă să nu dezumflați crema. Se toarnă cu grijă ciocolata caldă topită în amestec. Dacă ciocolata este prea caldă, se va topi frisca. Dacă este prea rece, ciocolata se va prinde (se va întări) la contactul cu amestecul mai rece și veți avea bucăți de ciocolată în mousse. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ușor ciocolata până când este complet încorporată. Mousse de ciocolată ar trebui să aibă aceeași culoare pe tot parcursul, fără dungi.
Așezați mousse-ul de ciocolată într-o pungă mare de patiserie (fără vârf). Aruncați câteva cireșe în vârful fiecărui con de hârtie. Introduceți mousse-ul de ciocolată în con, astfel încât să fie la aproximativ 1/4 inci de sus. Închideți fiecare con cu 1 tort rotund, apăsând ușor tortul rotund în mousse. Inversați conul și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Așezați deserturile la congelator timp de 2 ore. Pentru a face decorațiunile de ciocolată: folosiți o mică spatulă offset pentru a întinde niște ciocolată temperată pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Păstrați grosimea ciocolatei cât mai uniformă, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia niște triunghiuri lungi de ciocolată care au o lungime de aproximativ 15 inci cu o bază de 1 1/2 inci.
Tăiați 1 triunghi pentru fiecare desert pe care îl faceți. Când ciocolata s-a așezat ușor, așezați-o într-un tub rotund mare sau găleată. Mi-am făcut tubul de aluminiu intermitent pe care l-am înregistrat într-un diametru de 15 inci.
Așezați triunghiurile de ciocolată în interiorul tubului și lăsați ciocolata să se stabilească. Când este setat, scoateți acetatul din tub. Îndepărtați hârtia pergament și rupeți triunghiurile curbate. Această piesă formează luna pentru fiecare desert.
Rotiți o bucată de hârtie pergament într-un tub care are un diametru de 2 inci. Umpleți tubul cu ciocolată. Apoi inversați-l și lăsați excesul de ciocolată să curgă înapoi în castron. Rotiți tubul în timp ce este inversat pentru a vă asigura că interiorul este acoperit complet și uniform. Lăsați acest lucru să se stabilească până când este ferm.
Scoateți hârtia pergament. Folosiți un cuțit zimțat fierbinte pentru a tăia tubul în felii late de 1 1/2 inci.
Puneți un amestec de 50% unt de cacao și 50% ciocolată într-o cratiță.
Încălziți-l până se încălzește. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Transferați acest amestec în recipientul pulverizatorului de vopsea. Pulverizați desertul cu acest amestec pentru a-i conferi textură, culoare și contrast. Folosiți o spatulă offset pentru a muta desertul înghețat la baza lunii de ciocolată. Umpleți o sticlă de stoarcere cu sos de zmeură și umpleți cupa cu sos de ciocolată.
Surse: termometru cu laser pulverizator de vopsea: magazin de articole de artă