Desertul de bezea cu rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert De Bezea Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Bezea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă untul, 1 cană de făină și 1 lingură de zahăr. Apăsați uniform în tigaie pătrată ungară, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă gălbenușurile de ou, 1 cană de zahăr, 2 linguri de făină, sarea și jumătate și jumătate într-un castron mare. Se amestecă rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Rubarbă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în 1/3 cană de zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios (nu bateți). Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Se întinde peste amestecul de rubarbă; se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Rubarbă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Coaceți aproximativ 10 minute sau până se rumenesc; se răcește aproximativ 30 de minute.