Desert cu înghețată fudgy

Desert cu înghețată fudgy
Desertul cu înghețată Fudgy necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 631 de calorii . Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, topping de carton, arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu înghețată Brownie Fudgy , Sandviș cu înghețată cu biscuiți Brownie Fudgy și Înghețată cu aluat Brownie Fudgy fără înghețare .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de biscuiți și untul până se sfărâmiciază. Pune deoparte 1/2 cană pentru topping. Apăsați amestecul de pesmet rămas într-un 13 inchi uns. x 9-in. farfurie. Congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt1-1/2 Cani De Arahide Sarate Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți înghețată peste crustă. Acoperiți și congelați timp de 2-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
Presărați arahide peste înghețată. Acoperiți și congelați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Se unge cu topping batut (tigaia va fi foarte plina).
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se presară cu amestecul de pesmet rezervat. Congelați timp de 8 ore sau peste noapte.
6
Poate fi congelat până la 2 luni.
7
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
8
Tăiați în pătrate.
9
Serviți cu topping de fudge fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Vin De Porto, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Înghețata de vanilie funcționează foarte bine cu cremă de Sherry, băutură alcoolică și ingrediente. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
OcaziiVară
Revista