Salata cu trei fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 188 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, ardei gras, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, jumătate din sucul de lămâie, 1/2 cană de apă, zahărul, coriandrul, 1 linguriță de sare și un vârf de piper într-o cratiță. Aduceți la fierbere și gătiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți ardeiul gras și ceapa roșie într-un bol; se toarnă în saramură.
Gatiti fasolea verde si ceara in apa clocotita pana cand este frageda, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Scurgeți și clătiți.
6
Transferați într-un castron mare împreună cu fasolea neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Bateți saramura rezervată, sucul de lămâie rămas și muștarul într-un bol, apoi bateți uleiul de măsline până se omogenizează. Aruncați cu amestecul de fasole. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Se amestecă cilantro și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire