Aragaz Lent Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte

Aragaz Lent Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte
Aragazul lent se topește în gură coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 714 calorii, 25g de proteine, și 61G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. Dacă aveți frunze de cimbru, bucăți de dimensiuni de servire coaste scurte de vită, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Topiți-Vă În Gură Coaste Scurte, Aragaz Lent Se Topesc Coaste, și Slow-Cooker BBQ coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Adăugați zahărul brun, usturoiul, cimbrul și făina și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se toarnă supa și ale peste amestecul de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
AleAle

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista