Desert Cu Gelatină De Prune-Hibiscus

Desert Cu Gelatină De Prune-Hibiscus
Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 93 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de cireșe jell-O, flori de hibiscus, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Desert Gelatină Cimitir, Desert Cu Gelatină Sangria, și Pătrate De Desert Cu Gelatină.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Se adaugă la amestecul de gelatină de lămâie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
3
Se toarnă 1/4 cană de gelatină în 2-qt. vas de sticlă pulverizat cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați prunele în jumătate; îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5
Tăiați prunele în felii subțiri, lăsând feliile conectate la 1 capăt al fiecărei prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Așezați, tăiați părțile în jos, pe suprafața de lucru; aplatizați ușor până la felii de ventilator. Aranjați peste gelatina de lămâie în castron; acoperiți cu gelatina dizolvată rămasă. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Între timp, aduceți 2 căni din apa rămasă la fiert; se toarnă peste flori în castron. Se amestecă; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Lăsați să stea 5 min. Tulpina lichid, rezerva lichid; apăsați flori pentru a elimina excesul de lichid. Aruncați florile.
9
Adăugați amestecuri de gelatină de cireșe la lichidul rezervat; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rămasă. La frigider 15 min. sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
10
Se toarnă gelatina de cireșe peste gelatina de lămâie. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista