Desert Cu Gelatină De Prune-Hibiscus
Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 93 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de cireșe jell-O, flori de hibiscus, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Desert Gelatină Cimitir, Desert Cu Gelatină Sangria, și Pătrate De Desert Cu Gelatină.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă la fiert.
Se adaugă la amestecul de gelatină de lămâie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă 1/4 cană de gelatină în 2-qt. vas de sticlă pulverizat cu spray de gătit. La frigider 15 min. sau până se îngroașă ușor.
Tăiați prunele în jumătate; îndepărtați gropile.
Tăiați prunele în felii subțiri, lăsând feliile conectate la 1 capăt al fiecărei prune.
Așezați, tăiați părțile în jos, pe suprafața de lucru; aplatizați ușor până la felii de ventilator. Aranjați peste gelatina de lămâie în castron; acoperiți cu gelatina dizolvată rămasă. La frigider 15 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Între timp, aduceți 2 căni din apa rămasă la fiert; se toarnă peste flori în castron. Se amestecă; acoperi.
Lăsați să stea 5 min. Tulpina lichid, rezerva lichid; apăsați flori pentru a elimina excesul de lichid. Aruncați florile.
Adăugați amestecuri de gelatină de cireșe la lichidul rezervat; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rămasă. La frigider 15 min. sau până se răcește.
Se toarnă gelatina de cireșe peste gelatina de lămâie. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți chiar înainte de servire.