Desert Cu Băț De Mentă
Peppermint Stick desert este un desert care servește 12. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți frișcă grea, gelatină, bomboane de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Baton De Mentă, Peppermint Stick Cookie-Uri, și Plăcintă Cu Băț De Mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați bomboanele zdrobite și jumătate și jumătate de cremă. Gatiti la foc mic pana cand bomboanele se topesc, amestecand ocazional.
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă în amestec fierbinte de mentă până se dizolvă. Se da la frigider 20 de minute sau pana cand amestecul incepe sa se intareasca. Îndoiți în frișcă.
Zdrobiți trei napolitane de ciocolată; pus deoparte pentru garnitură. Linia a 1-1 / 2-qt. castron de servire cu 12 napolitane. Se acoperă cu jumătate din amestecul de mentă. Repetați straturile.
Se presară cu firimituri de ciocolată. Se da la frigider cel putin 8 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.