Desert Cheesecake cu dovleac
Rețeta Pumpkin Cheesecake Desert se poate face în aproximativ 1 oră și 5 minute. Acest desert are 318 de calorii, 5 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 1,28 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, dovleac solid, sirop de arțar și fursecuri cu ghimbir. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați desertul cu prajitura cu brânză cu dovleac, desertul cu prajitura cu brânză cu dovleac și desertul cu brânză cu banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pesmetul de ghimbir și untul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Incorporati dovleacul, scortisoara si vanilia.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Se toarnă peste crustă; se presara cu nucsoara.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea vasului de copt pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Tăiați în pătrate; se serveste cu sirop. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.