Deschideți Burgeri De Pește-Spadă Cu Ierburi A Emulcoli

Deschideți Burgeri De Pește-Spadă Cu Ierburi A Emulcoli
Burgeri de pește-spadă deschis cu plante medicinale a fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 564 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $5.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, șalotă, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma salata mixtă, puteți urma acest fel principal cu Desertul cu salată de fructe al mătușii Marion ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Sandvișuri Cu Pește-Spadă Cu Față Deschisă, și Panini de pește-spadă cu aioli de rucola și lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista