Deliciu de căpșuni congelate
Rețeta Frozen Strawberry Delight îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute. Această garnitură are 243 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte condensat, fursecuri oreo, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frozen Fruit Delight, Patriotic Frozen Delight și Frozen Chocolate Delight.
Instrucțiuni
Aliniați un 8-in. x 4 inchi. tava de pâine cu folie, lăsând marginile să atârne peste părți; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați laptele și sucul de lămâie; încorporați 2 căni de căpșuni și 2 căni de topping bătut.
Transferați jumătate din amestec în tava pregătită.
Se presară cu firimituri de prăjituri; acoperiți cu amestecul de căpșuni rămas. Acoperiți și congelați timp de 6 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, folosind folie, ridicați desertul din tavă. Se răstoarnă pe o farfurie de servire; aruncați folia.
Răspândiți restul de topping bătut deasupra și părțile laterale ale desertului; se ornează cu căpșunile rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.