Delicii cu unt de arahide
Peanut Butter Delights este un condiment care servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 283 de calorii. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de unt de arahide cremos, zahăr, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Deliciile din ciocolată cu unt de arahide, Delicii cu unt de arahide și delicii cu unt de arahide și mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă shorteningul, untul, untul de arahide, 1 cană de zahăr și zahărul brun până devine ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Rulați în 1-1/2 inchi. mingi; se rulează în zahărul rămas.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Folosind capătul unui mâner de linguri de lemn, faceți o adâncitură în centrul fiecărei bile.
Intr-un castron mic, bate untul de arahide si crema de branza pana se omogenizeaza. Bateți zahărul, gălbenușul de ou și vanilia. Pune aproximativ 3/4 linguriță de umplutură în fiecare adâncime.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când sunt fermi la atingere.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Într-un cuptor cu microunde, topiți fulgii de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați fundul fursecurilor în ciocolată; lăsând să picure excesul.
Puneți cu ciocolata în sus pe foi de copt tapetate cu hârtie cerată. Se da la frigider pana se fixeaza.
Pentru topping, într-o cratiță mare, topește untul.
Se amestecă zahărul cofetar și cacao. Adăugați treptat apă, amestecând până la omogenizare. Se amestecă vanilia.
Stropiți peste vârfurile fursecurilor. Răciți până se întărește ciocolata. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.