Delicata Squash cu rozmarin, salvie și glazură de cidru
Delicata Squash cu rozmarin, salvie și glazură de cidru este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rozmarin, piper, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Dovleac Delicatata Prăjit Cu Salvie De Arțar, Delicata Squash Ravioli cu sos de salvie de unt, și Dovlecei Delicata prăjiți cu salvie, nuci pecan + pansament Miso.
Instrucțiuni
1
Squash. Dacă folosiți dovlecei delicata, curățați-l cu un cojitor de legume, tăiați-l pe lungime în jumătate și răzuiți semințele cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Delicata
Legume
Suc De Fructe
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Tăiați din nou fiecare bucată pe lungime în jumătate, apoi transversal în felii groase de 1/2 inch. Alte tipuri de dovlecei trebuie curățate cu un cuțit de bucătar, însămânțate, tăiate în pene de 1 inch, apoi feliate cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
3
Unt De Ierburi. Topiți untul într-o tigaie mare (12 inci) la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați salvia și rozmarinul și gătiți, amestecând, până când untul începe să devină maro auriu, 3 până la 5 minute. Nu rumeniti ierburile. Gătitul ierburilor în unt le înmoaie aroma și le îmbunătățește textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
Ierburi
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Gătit dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
6
Adăugați dovleceii în tigaie, apoi cidrul de mere, apa, oțetul și sarea. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu la fierbere uniforma pana cand cidrul a fiert pana la o glazura si dovlecelul este fraged, 20 pana la 30 de minute. Gustați și condimentați cu piper și sare suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Oțet
Piper
Suc De Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Cartea de bucate Herbfarm de Jerry Traunfeld. Copyright 2000 de Jerry Traunfeld. Retipărit cu permisiunea Scribner, o divizie a Simon & Schuster, Inc.