Deli Carne De Vită Fluier Sub

Deli Carne De Vită Fluier Sub
Această rețetă servește 10. O porție conține 79 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rulouri submarine, brânză provolone, Salam oscar mayer și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Alb și negru (Deli! Deli! Deli!), Salam și brânză Tapa / Tapa de salam y Queso, și Deli Tidbits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă gustul și muștarul până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Se întinde pe părțile tăiate ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
3
Umpleți cu ingredientele rămase.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista