Salată cremoasă de Crab și paste

Salată cremoasă de Crab și paste
Crabul cremos și salata de paste necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 282 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de crab, coji de paste, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Paste cremoase de crab și mazăre, Sos Cremos De Paste Cu Crab De Roșii, și Salată Cremoasă De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste 10-12 minute, pana cand al dente, si scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Într-un castron, amestecați smântâna, maioneza, sucul de lămâie, muștarul de miere și mărarul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Miere De MuștarMiere De Muștar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, aruncați împreună pastele fierte, amestecul de smântână, carnea de crab, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde și ceapa verde. Acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
Paste FiertePaste Fierte
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista