Degete De Somon Afumat

Degete De Somon Afumat
Această rețetă face 60 de porții cu 23 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 39 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., degetele de somon afumat ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână somon, mărar, pâine de cocktail pumpernickel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Degete de pește de somon cu sparanghel și mazăre de primăvară, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista