Degete De Snapper Cu Migdale De Nucă De Cocos Cu Salată De Grapefruit Și Avocado
Nucă de cocos migdale Snapper degete cu Grapefruit si salata de Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1051 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tabasco, migdale nealcoolizate, salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fulgii de nucă de cocos neîndulciți, puteți urma acest fel principal cu Parfait de nectarină prăjită ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Avocado De Grapefruit, Salată De Avocado Și Grapefruit, și Salată De Avocado De Grapefruit pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.