Degete De Pui La Cuptor
Degetele de pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de usturoi, pesmet cu aromă italiană, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Degetele De Pui La Cuptor, Degete De Pui Prăjite La Cuptor, și Degetele de pui "prăjite" la cuptor cu sos de scufundare cu miere-muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o foaie mare de copt la cuptor timp de 5 minute.
Combinați firimiturile de pâine și brânza într-un vas puțin adânc; pus deoparte.
Combinați usturoiul și uleiul într-un castron mic, lăsați-l deoparte.
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă. Aplatizați puiul la o grosime de 1/2 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor; tăiat în benzi late de un inch. Înmuiați benzile în amestec de ulei; se acoperă cu amestec de firimituri.
Înveliți foaia de copt preîncălzită cu spray de legume antiaderent și așezați puiul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 425 timp de 12 până la 14 minute, întorcându-vă după 10 minute.