Degete de pui cu unt de mere-sos de arahide
Degetele de pui cu unt de mere-sos de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, pesmet condimentat italian, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Microunde Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu O Singură Porție ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide Degete, Unt De Arahide Degete, și Degete De Unt De Arahide Mată.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în fâșii de 1/4 " pe lungime.
Combinați făina, 1 linguriță de sare și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați fâșii de pui, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Combinați oul și laptele într-un vas superficial, amestecând bine.
Combinați pesmetul, semințele de susan și 1/4 linguriță de sare într-un vas puțin adânc. Înmuiați fâșiile de pui în amestec de ouă și dragați în amestec de pesmet.
Așezați într-o tigaie ușor unsă de 13" x 9"; stropiți cu unt.
Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute; descoperiți și coaceți încă 18 până la 20 de minute sau până când ați terminat.
Se servește cu sos de unt de mere-arahide, folosind frigarui scurte din lemn.