Degete de pui cu unt de mere-sos de arahide

Degete de pui cu unt de mere-sos de arahide
Degetele de pui cu unt de mere-sos de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, pesmet condimentat italian, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Microunde Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu O Singură Porție ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Arahide Degete, Unt De Arahide Degete, și Degete De Unt De Arahide Mată.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în fâșii de 1/4 " pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Combinați făina, 1 linguriță de sare și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați fâșii de pui, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Combinați oul și laptele într-un vas superficial, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Combinați pesmetul, semințele de susan și 1/4 linguriță de sare într-un vas puțin adânc. Înmuiați fâșiile de pui în amestec de ouă și dragați în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Așezați într-o tigaie ușor unsă de 13" x 9"; stropiți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute; descoperiți și coaceți încă 18 până la 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu sos de unt de mere-arahide, folosind frigarui scurte din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Sos De ArahideSos De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista