Deep-Dish Coace de vită
Deep-Dish Beef Bake este o garnitură care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 264 de calorii, 5 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, brânză cheddar, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Deep Dish Pizza Bake, Deep Dish Snickers Pie cu unt de arahide și caramel sărat și Deep Dish Brownies.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și apa până se formează un aluat moale.
Răspândiți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Strat cu carne de vită, roșii și ardei verde.
Într-un castron mare, combinați ceapa, 1/2 cană de brânză, smântâna și maioneza; răspândit deasupra.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 30-35 de minute sau până când marginile se rumenesc.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.