Dave ' s Georgia Black Eyed Peas
Dave ' s Georgia Black Eyed Peas este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 270 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de slănină, mazăre cu ochi negri, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Black Eyed Peas.
Instrucțiuni
Clătiți, ridicați și așezați mazărea într-un castron mare. Acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Se toarnă apa într-o cratiță mare sau oală de supă.
Adăugați cuburile de bulion și dați la fiert, amestecând ocazional pentru a dizolva bulionul. Se amestecă mazărea, se reduce focul și se aduce la foc mic.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Topiți untul în tigaie cu grăsimea de slănină; gatiti si amestecati ceapa pana incep sa se rumeneasca la margini, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa și grăsimea de gătit în mazăre; adăugați slănina mărunțită, șunca și sarea și piperul după gust. Fierbeți mazărea la foc mic timp de 8 ore, amestecând la fiecare oră.