Dal (supă de linte condimentată) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de asafoetida grea, semințe de muștar, ardei iute jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Supă De Linte Roșie Condimentată, Supă de linte roșie condimentată, și Supă De Linte Roșie Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, grea, încălziți grăsimea la înălțime, apoi adăugați ceapă. Gatiti pana se inmoaie si usor rumenit, 10-15 minute, apoi adaugati ghimbir, ardei iute si condimente. Amestecați constant pentru a preveni lipirea și arderea condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Când semințele de muștar încep să apară, adăugați linte și 6 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, până când lintea se destramă aproape complet, aproximativ 1 oră. Se amestecă ocazional pentru a preveni lipirea și se adaugă apă după cum este necesar. Când lintea este moale, adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Cu zece minute înainte de servire, amestecați vadouvan.
4
Se servește cald cu iaurt și coriandru, dacă se dorește.