Dal de cartofi de linte cu orez de lămâie-Cilantro
Lintea de cartofi dal cu orez de lamaie-Cilantro necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 210 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de turmeric măcinat, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Curry roșu de legume și linte de iarnă cu orez de conopidă Cilantro Lime, Crepe de orez și linte cu cartofi, și Salată de cartofi cu lămâie și Cilantro.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute. Se amestecă usturoiul și ghimbirul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați sare și următoarele 5 ingrediente; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați apă, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă roșiile, cartofii și lintea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când amestecul de cartofi este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Amestecați pătrunjelul și oțetul în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Se servește peste orez cu lămâie-Cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat