Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate
Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1588 calorii, 21g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, cremă de tartru, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dacquoise De Ciocolată Albă Congelată Și Alune, Alun Dacquoise, și Dacquoise de alune și migdale.
Instrucțiuni
1
Pregătiți foile de copt: pe două foi mari de pergament, utilizați un șablon de 8 inci (o tigaie sau un cerc de tort este bun) pentru a urmări două cercuri pe fiecare foaie, la o distanță de 1 inch. Îndepărtați colțurile a două foi de copt cu unt. Apăsați fiecare foaie de pergament, marcată cu partea în jos, pe o foaie de copt pentru a o face să se lipească.Ungeți ușor și făinați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Combinați albușurile cu crema de tartru și sare; bateți la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu mare și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr superfin. Bateți până se formează vârfuri lucioase și netede și mediu-rigide. În ultimele câteva rotații la tel, adăugați vanilia și rotiți viteza la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Zahăr Extrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
În patru sau cinci adăugiri, pliați amestecul de nuci-zahăr, stropiți și apoi pliați ușor, astfel încât să nu dezumflați spuma. Puneți discurile dacquoise și coaceți până când sunt crocante, dar încă palide: scoateți aluatul dacquoise într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2 inch. Împingeți amestecul spre vârf și răsuciți punga închisă. Aranjați pergamentulfoi acoperite pe suprafața de lucru. Marcați centrul fiecărui cerc cu un punct de aluat. Începând din centru, țeavă bezea într-o spirală continuă până când atingeți marginea exterioară. Repetați cu cele trei cercuri rămase. De asemenea, introduceți câteva cookie-uri spiralate de 3 inci; le veți folosi pentru a testa coacerea. Neteziți orice goluri cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți în cuptorul încălzit până când discurile se simt uscate, dar sunt încă destul de palide. Verificați cuptorul după 20 de minute; dacă rumenirea este evidentă, reduceți focul la 121° și continuați să coaceți timp de aproximativ 80 min. total.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Testați pentru coacere rupând un cookie răcit în jumătate. Dacă este uniform crocant pe tot parcursul, discurile sunt gata. Dacă este încă puțin moale în interior, coaceți discurile aproximativ 10 min. mai mult fără a ridica căldura. Glisați pergamentul pe rafturi. Răciți complet discurile și apoi îndepărtați ușor pergamentul. Tăiați straturile de tort: setați ușor șablonul de urmărire deasupra fiecărui disc. Fără a apăsa în jos, tăiați în jurul marginii cu un cuțit ascuțit, îndepărtând marginile neuniforme (rezervați garniturile). Păstrați straturile între foi de pergament într-un recipient etanș până când asamblați tortul. Zdrobiți garniturile de disc în firimituri grosiere; adăugați-le la piulițele măcinate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Faceți mousse de ciocolată: topiți ciocolata și untul peste apă clocotită. Când cea mai mare parte a ciocolatei s-a topit, scoateți-o de pe foc, amestecați până se omogenizează și lăsați-o deoparte timp de aproximativ 5 minute pentru a se răci la 38° pe un termometru citit instantaneu. Bate tare până se omogenizează perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Bateți cele patru gălbenușuri pe rând. Puneți amestecul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Bateți cele patru albușuri cu sarea până se spumează. Adăugați treptat cele 3 Tbs. zahăr superfin și bateți până când albii sunt lucioși și se formează vârfuri netede și medii-rigide. Bătătorul ar trebui să marcheze urme în amestec. Când ciocolata se simte puțin mai rece decât temperatura corpului, amestecați aproximativ un sfert din albușurile bătute în ciocolată pentru a o ușura. Îndoiți acest amestec de ciocolată în albii rămași în trei sau patru adaosuri, așezând ciocolata peste partea superioară, pliată ușor și răzuind părțile laterale și fundul, după cum este necesar. Într-un castron răcit cu bătătoare răcite, bateți smântâna până se formează vârfuri ferme. În ultimul moment, adăugați vanilia. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit; este bine dacă este ușor striat când ați terminat plierea. La frigider, acoperit, cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 2 zile. Glazurați alunele: introduceți ușor o scobitoare de lemn ascuțită în fundul fiecărei alune în punctul ușor de pe joncțiunea centrală a lobilor inferiori, astfel încât nuca să nu se despartă. Introduceți-l suficient pentru a apuca sau piulița se va împărți. Pregătiți o baie de apă caldă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Bomboane De Napolitană Necco
Dressing Japonez De Susan Preparat
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Într-o cratiță mică și adâncă, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Se pune la foc mediu și se gătește, învârtindu-se, dar nu amestecând, până când zahărul este dizolvat și siropul este limpede. Spălați părțile tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Ridicați focul la mediu și fierbeți siropul, învârtind tigaia, dar fără a amesteca. Gatiti pana cand siropul devine chihlimbar deschis, aproximativ 10 minute. Scoateți imediat vasul de pe foc și puneți-l în baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lăsați să stea până când barbotarea dispare (nu mai mult de 15 minute). Înclinați tigaia și înmuiați cu grijă nucile în sirop, învârtindu-le în timp ce le îndepărtați. Lipiți-le în poziție verticală într-un bloc de mere sau polistiren pentru a se usca, având grijă să nu picurați caramelul fierbinte pe degete. Dacă este umed, puneți la frigider nucile și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Asamblați straturile și decorați tortul: puneți o bucată de mousse în centrul unui cerc de tort din carton acoperit cu folie sau al unui fund de tigaie. Centrați un disc dacquoise deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Întindeți mousse de 3/4 cană pe disc. Sus cu un alt disc și repetați cu toate discurile (terminând cu un disc), asigurându-vă că stiva este dreaptă. După ce ați folosit toate discurile, puneți la frigider tortul și mousse-ul rămas timp de aproximativ 15 minute pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
12
Întindeți o ceașcă de mousse în jurul părților tortului și o altă ceașcă deasupra. Dacă tortul începe să se topească sau să alunece pe măsură ce îl înghețați, întoarceți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Scoateți amestecul de nuci și firimituri și apăsați-l ușor pe fundul părților tortului, mergând două treimi din drum în jurul tortului.
14
Montați o pungă de patiserie cu un vârf de stea de 1/4 inch, umpleți cu mousse de 3/4 cană și pipetați douăsprezece rozete de 1/2 inch, distanțate uniform, în jurul marginii blatului tortului. Se da la frigider cel putin o ora (sau pana la 7 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare rozetă cu o alună confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)