Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate

Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate
Dacquoise de alune cu Mousse de ciocolată și alune confiate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1588 calorii, 21g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, cremă de tartru, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dacquoise De Ciocolată Albă Congelată Și Alune, Alun Dacquoise, și Dacquoise de alune și migdale.

Instrucțiuni

1
Pregătiți foile de copt: pe două foi mari de pergament, utilizați un șablon de 8 inci (o tigaie sau un cerc de tort este bun) pentru a urmări două cercuri pe fiecare foaie, la o distanță de 1 inch. Îndepărtați colțurile a două foi de copt cu unt. Apăsați fiecare foaie de pergament, marcată cu partea în jos, pe o foaie de copt pentru a o face să se lipească.Ungeți ușor și făinați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1
Combinați albușurile cu crema de tartru și sare; bateți la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu mare și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr superfin. Bateți până se formează vârfuri lucioase și netede și mediu-rigide. În ultimele câteva rotații la tel, adăugați vanilia și rotiți viteza la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
În patru sau cinci adăugiri, pliați amestecul de nuci-zahăr, stropiți și apoi pliați ușor, astfel încât să nu dezumflați spuma. Puneți discurile dacquoise și coaceți până când sunt crocante, dar încă palide: scoateți aluatul dacquoise într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2 inch. Împingeți amestecul spre vârf și răsuciți punga închisă. Aranjați pergamentulfoi acoperite pe suprafața de lucru. Marcați centrul fiecărui cerc cu un punct de aluat. Începând din centru, țeavă bezea într-o spirală continuă până când atingeți marginea exterioară. Repetați cu cele trei cercuri rămase. De asemenea, introduceți câteva cookie-uri spiralate de 3 inci; le veți folosi pentru a testa coacerea. Neteziți orice goluri cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Coaceți în cuptorul încălzit până când discurile se simt uscate, dar sunt încă destul de palide. Verificați cuptorul după 20 de minute; dacă rumenirea este evidentă, reduceți focul la 121° și continuați să coaceți timp de aproximativ 80 min. total.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Testați pentru coacere rupând un cookie răcit în jumătate. Dacă este uniform crocant pe tot parcursul, discurile sunt gata. Dacă este încă puțin moale în interior, coaceți discurile aproximativ 10 min. mai mult fără a ridica căldura. Glisați pergamentul pe rafturi. Răciți complet discurile și apoi îndepărtați ușor pergamentul. Tăiați straturile de tort: setați ușor șablonul de urmărire deasupra fiecărui disc. Fără a apăsa în jos, tăiați în jurul marginii cu un cuțit ascuțit, îndepărtând marginile neuniforme (rezervați garniturile). Păstrați straturile între foi de pergament într-un recipient etanș până când asamblați tortul. Zdrobiți garniturile de disc în firimituri grosiere; adăugați-le la piulițele măcinate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Faceți mousse de ciocolată: topiți ciocolata și untul peste apă clocotită. Când cea mai mare parte a ciocolatei s-a topit, scoateți-o de pe foc, amestecați până se omogenizează și lăsați-o deoparte timp de aproximativ 5 minute pentru a se răci la 38° pe un termometru citit instantaneu. Bate tare până se omogenizează perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Bateți cele patru gălbenușuri pe rând. Puneți amestecul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Bateți cele patru albușuri cu sarea până se spumează. Adăugați treptat cele 3 Tbs. zahăr superfin și bateți până când albii sunt lucioși și se formează vârfuri netede și medii-rigide. Bătătorul ar trebui să marcheze urme în amestec. Când ciocolata se simte puțin mai rece decât temperatura corpului, amestecați aproximativ un sfert din albușurile bătute în ciocolată pentru a o ușura. Îndoiți acest amestec de ciocolată în albii rămași în trei sau patru adaosuri, așezând ciocolata peste partea superioară, pliată ușor și răzuind părțile laterale și fundul, după cum este necesar. Într-un castron răcit cu bătătoare răcite, bateți smântâna până se formează vârfuri ferme. În ultimul moment, adăugați vanilia. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit; este bine dacă este ușor striat când ați terminat plierea. La frigider, acoperit, cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 2 zile. Glazurați alunele: introduceți ușor o scobitoare de lemn ascuțită în fundul fiecărei alune în punctul ușor de pe joncțiunea centrală a lobilor inferiori, astfel încât nuca să nu se despartă. Introduceți-l suficient pentru a apuca sau piulița se va împărți. Pregătiți o baie de apă caldă superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Într-o cratiță mică și adâncă, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Se pune la foc mediu și se gătește, învârtindu-se, dar nu amestecând, până când zahărul este dizolvat și siropul este limpede. Spălați părțile tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Ridicați focul la mediu și fierbeți siropul, învârtind tigaia, dar fără a amesteca. Gatiti pana cand siropul devine chihlimbar deschis, aproximativ 10 minute. Scoateți imediat vasul de pe foc și puneți-l în baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Lăsați să stea până când barbotarea dispare (nu mai mult de 15 minute). Înclinați tigaia și înmuiați cu grijă nucile în sirop, învârtindu-le în timp ce le îndepărtați. Lipiți-le în poziție verticală într-un bloc de mere sau polistiren pentru a se usca, având grijă să nu picurați caramelul fierbinte pe degete. Dacă este umed, puneți la frigider nucile și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Asamblați straturile și decorați tortul: puneți o bucată de mousse în centrul unui cerc de tort din carton acoperit cu folie sau al unui fund de tigaie. Centrați un disc dacquoise deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Întindeți mousse de 3/4 cană pe disc. Sus cu un alt disc și repetați cu toate discurile (terminând cu un disc), asigurându-vă că stiva este dreaptă. După ce ați folosit toate discurile, puneți la frigider tortul și mousse-ul rămas timp de aproximativ 15 minute pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Întindeți o ceașcă de mousse în jurul părților tortului și o altă ceașcă deasupra. Dacă tortul începe să se topească sau să alunece pe măsură ce îl înghețați, întoarceți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
13
Scoateți amestecul de nuci și firimituri și apăsați-l ușor pe fundul părților tortului, mergând două treimi din drum în jurul tortului.
14
Montați o pungă de patiserie cu un vârf de stea de 1/4 inch, umpleți cu mousse de 3/4 cană și pipetați douăsprezece rozete de 1/2 inch, distanțate uniform, în jurul marginii blatului tortului. Se da la frigider cel putin o ora (sau pana la 7 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
15
Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare rozetă cu o alună confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
16
Tăiați tortul cu un cuțit ascuțit și subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Dimensiune
2
pe baza a douăsprezece porții, calorii
1
430, grăsime
2
33, Calorii Grase
1
300, Grăsimi Saturate
2
15, proteine
3
7, Grăsimi Mononesaturate
4
12, carbohidrați
5
105, colesterol
6
110, fibră
7
Fotografie: Mark Ferri
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
33, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista