Cățeluși Jalapeno Hush

Cățeluși Jalapeno Hush
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Jalapeno Hush Puppies ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 170 de calorii, 2 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a întâmplat. Mergeți la magazin și luați lapte, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: cățeluși Jalapeno Hush, cățeluși Quick Jalapeno Hush și cățelușii Arctic Char cu castraveți-feta și căței Jalapeño-brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bate ouăle, laptele, jalapenos, ceapa și sosul iute. Se amestecă ingredientele uscate până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asa Cum Este.Asa Cum Este.
Cheerios Multi CerealeCheerios Multi Cereale
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Făină De PorumbFăină De Porumb
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
2
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Puneți linguri de aluat, câte câteva, în uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Fructe De MareAmestec De Condimente Pentru Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, MaruntitaSalvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
4
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Hush Puppies. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista