Căpșuni proaspete cu smântână dulce și sos de vin roșu
Căpșuni proaspete cu smântână dulce și sos de vin roșu este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 969 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână lichior, căpșuni, vin corpolent și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Căpșuni proaspete cu smântână dulce și sos de vin roșu, Înghețată Dulce de leche cu căpșuni proaspete și sos Mexican de ciocolată, și Sos de vin proaspăt de cireșe cu înghețată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare adăugați vin roșu, zahăr, coajă de portocală și lichior cu aromă de portocală. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Se fierbe timp de 30 de minute la foc mic până când ușor siropos și lichidul s-a redus la jumătate. Se lasă deoparte și se răcește la frigider. Tulpina.
Într-un bol de amestecare, combinați smântâna cu zahărul cofetarilor. Luați un platou mare și faceți un frotiu de smântână dulce. Aranjați căpșunile cu fundul în jos în smântână.
Se toarnă peste sosul de vin roșu și se pudrează întreaga farfurie cu zahăr de cofetari.