Căpșuni proaspete cu oțet Balsamic
Căpșunile proaspete cu oțet Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, piper, splenda nr îndulcitor caloric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 286 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Căpșuni cu oțet Balsamic, Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti, și Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile într-un castron.
Se toarnă oțet peste căpșuni și se presară cu îndulcitor granulat SPLENDA. Se amestecă ușor pentru a se combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 4 ore. Chiar înainte de servire, măcinați piperul peste fructe de pădure.