Căpșuni De Ciocolată Infuzate Cu Lichior

Căpșuni De Ciocolată Infuzate Cu Lichior
Căpșunile de ciocolată infuzate cu lichior sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, lichior de portocale pe bază de coniac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Căpșuni infuzate cu citrice, Prăjituri Cu Lichior De Ciocolată Topită, și Tort De Lichior De Ciocolată Topită.

Instrucțiuni

1
Clătiți căpșunile și uscați bine. Folosiți o seringă sau un injector de marinată curat pentru a injecta aproximativ 2 lingurițe de coniac în fiecare boabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2
Așezați-le pe o foaie de copt și dați-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata dulce-amăruie și scurtarea. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna grea și 1/4 cană de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Așezați ciocolata albă într-un castron separat, iar când ciocolata neagră s-a topit, așezați vasul cu ciocolată albă peste tigaia cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează. Asigurați-vă că îndepărtați de pe foc imediat ce este în mare parte topită, ciocolata albă poate fi sensibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
5
Scufundați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă în vas înainte de a le pune pe hârtie cerată pentru a se fixa. Când căpșunile au fost toate înmuiate în ciocolată, înmuiați o furculiță în ciocolata albă și stropiți înainte și înapoi peste fructe de pădure pentru a dunga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista