Căpșunile de ciocolată infuzate cu lichior sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, lichior de portocale pe bază de coniac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Căpșuni infuzate cu citrice, Prăjituri Cu Lichior De Ciocolată Topită, și Tort De Lichior De Ciocolată Topită.
Instrucțiuni
1
Clătiți căpșunile și uscați bine. Folosiți o seringă sau un injector de marinată curat pentru a injecta aproximativ 2 lingurițe de coniac în fiecare boabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2
Așezați-le pe o foaie de copt și dați-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata dulce-amăruie și scurtarea. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna grea și 1/4 cană de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Așezați ciocolata albă într-un castron separat, iar când ciocolata neagră s-a topit, așezați vasul cu ciocolată albă peste tigaia cu apă clocotită, amestecând ocazional până se omogenizează. Asigurați-vă că îndepărtați de pe foc imediat ce este în mare parte topită, ciocolata albă poate fi sensibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata Neagra
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
5
Scufundați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă în vas înainte de a le pune pe hârtie cerată pentru a se fixa. Când căpșunile au fost toate înmuiate în ciocolată, înmuiați o furculiță în ciocolata albă și stropiți înainte și înapoi peste fructe de pădure pentru a dunga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe