Căpșuni cu tulpină lungă umplute cu brânză de capră Purple Haze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșunile cu tulpină lungă umplute cu brânză de capră Purple Haze. O porție conține 245 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de brânză de capră, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Purple Haze Salsa, Hard Rock Purple Haze, și Bruschetta de cartofi purpurii, roșii și brânză de capră.
Instrucțiuni
Bateți smântâna grea în brânză de capră până când amestecul este neted și cremos.
Pregătiți căpșunile culegând frunzele de pe tulpină și tăindu-le în jumătate. Folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate o gaură în căpșună.
Folosind o pungă de patiserie și un vârf, țeava de brânză de capră se umple în căpșuni.
Garnisiți cu frunze de mentă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați brioșa în bucăți de dimensiuni de cracker.
Se unge cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper. Toast în cuptor până la greu ca un cracker. Când s-a răcit, pipetați doar puțină brânză de capră pe cracker și deasupra cu o căpșună umplută.