Căpșuni Conserva-Topped Cheesecake
Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu căpșuni ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. O porție conține 324 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți unt, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Căpșuni, Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday, și Cheesecake Cu Căpșuni Fără Coacere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Adăugați vanilie; se amestecă bine.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul este aproape setat. (
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când centrul este aproape setat dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă.) Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Se acoperă cu conserve chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.