Căpșuni balsamice cu cremă de Ricotta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căpșunile balsamice cu cremă de Ricotta. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, zahăr, brânză ricotta parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpșuni balsamice dulci cu cremă Ricotta bătută și nuci însămânțate cu glazură de arțar, Ricotta-Mousse de Mascarpone cu căpșuni balsamice, și Înghețată Vanillan cu căpșuni și sirop Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți brânza ricotta, mierea și extractul de vanilie în vasul mic al unui robot de bucătărie și procesați până la neted, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron mic și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Într-o cratiță mică combinați oțetul și zahărul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mediu timp de 2 minute, amestecând ocazional. Se lasă să se răcească complet.
Într-un castron mediu, aruncați fructele de pădure cu busuiocul și siropul balsamic.
Împărțiți crema între 4 pahare de cocktail, acoperiți cu amestecul de fructe de pădure și serviți.
Sursă excelentă de: vitamina C, mangan
Bună sursă de: proteine, vitamina K, calciu, fosfor, seleniu