Cârnați și umplutură de orez sălbatic
Cârnații și umplutura de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Cârnați și umplutură de orez sălbatic, Umplutură de orez sălbatic cu mere și cârnați, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale și afine. Pune deoparte. Pregătiți amestecurile de orez conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce orezul se gătește, într-o cratiță mare, zdrobiți și gătiți cârnați, ceapă și țelină la foc mediu până când cârnații se rumenesc. Se amestecă orezul fiert, sucul de portocale și merisoarele și firimiturile de pâine. Lingură într-o tigaie unsă de 9 inch x 13 inch. Acoperiți și coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute. Poate fi plasat în curcan sau pui.