Cârnați și umplutură de orez sălbatic

Cârnați și umplutură de orez sălbatic
Cârnații și umplutura de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Cârnați și umplutură de orez sălbatic, Umplutură de orez sălbatic cu mere și cârnați, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale și afine. Pune deoparte. Pregătiți amestecurile de orez conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce orezul se gătește, într-o cratiță mare, zdrobiți și gătiți cârnați, ceapă și țelină la foc mediu până când cârnații se rumenesc. Se amestecă orezul fiert, sucul de portocale și merisoarele și firimiturile de pâine. Lingură într-o tigaie unsă de 9 inch x 13 inch. Acoperiți și coaceți la 400 de grade F timp de 20 de minute. Poate fi plasat în curcan sau pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista