Cârnați și afine coapte umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, cârnați de porc picant în vrac, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați-umplutură de afine, Umplutură de afine și cârnați, și Umplutură de cârnați și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Așezați cuburi de pâine în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, țelină și ceapă la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz și legumele sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cârnați
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați amestecul de cârnați, salvie și afine în vasul de copt; se amestecă ușor cu cuburi de pâine. Într-un castron mediu, bateți bulionul, laptele și ouăle cu furculița sau sârmă până se amestecă bine; se toarnă peste pâine și se amestecă ușor pentru a înmuia toate cuburile de pâine în amestecul de lapte. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Afine
Cârnați
Pâine
Bulion
Ouă
Lapte
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
5
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu.