Cârnați și straturi de ciuperci

Straturile de cârnați și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 401 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, ciuperci pre, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Straturi De Cârnați De Ciuperci, Mezeluri pentru micul dejun, ciuperci și straturi de spanac {fără lactoză}, și Straturi De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se rumenesc; amestecați să se sfărâme.
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă și umezeala se evaporă.
Adăugați cârnați; se amestecă pentru a combina.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (prin ouă) într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Aranjați jumătate de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Lingură jumătate de amestec cârnați uniform peste pâine; se presara cu 1/4 cana de branza. Se acoperă cu pâinea rămasă. Lingurați amestecul de cârnați rămas peste pâine; presărați cu restul de 1/4 cană de brânză.
Se toarnă amestecul de ou uniform peste amestecul de pâine. Acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.