Cârnați și dovlecei de vară umpluți cu orez
Cârnați și orez umplute Squash de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă este plăcută de 62 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână mere, dovlecei de vară, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați și dovlecei de ghindă umplute cu orez, Cârnați de pui și dovlecei de ghindă umpluți cu orez brun, și Squash De Vară Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate în jos într-un vas de copt și turnați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
În timp ce dovlecelul se coace, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu și amestecați margarina și conținutul pachetului de orez. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 7 minute. Puneți orezul pregătit deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți cârnații, ciupercile, coriandrul și sarea (dacă este necesar) până când cârnații se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Amestecați amestecul de cârnați cu amestecul de orez fiert într-un bol și amestecați ușor mărul, nucile pecan și brânza Cheddar.
Turnați untul topit într-un vas de copt și așezați dovleceii, cu părțile goale în sus, în vas. Umpleți amestecul de orez și cârnați în dovlecei, permițând umpluturii să se îngroape și să se revărseze în vas, dacă este necesar.
Presărați dovleceii umpluți cu parmezan.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este fierbinte și toppingul de brânză s-a rumenit, încă aproximativ 30 de minute.