Cârnați și caserolă de orez sălbatic

Cârnați și caserolă de orez sălbatic
Cârnații și caserola de orez sălbatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $2.55 pe portie. O porție conține 632 calorii, 35g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale naturale, carne de vită măcinată, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și caserolă de orez sălbatic, Caserola de orez sălbatic și cârnați, și Caserola De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti amestecul de orez conform instructiunilor pachetului.Gătiți cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Gatiti ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie la foc mediu 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați orezul, cârnații și carnea de vită, ceapa și ciupercile, castanele de apă, pătrunjelul și sosul de soia; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13" x 9". Acoperiți și răciți caserola peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
5
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 40 de minute sau până când se încălzește bine.Notă: nu trebuie să refrigerați caserola peste noapte. Doar puneți-l în vasul de copt și coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista