Cârnați și caserolă de orez sălbatic

Cârnați și caserolă de orez sălbatic
Cârnații și caserola de orez sălbatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $2.55 pe portie. O porție conține 632 calorii, 35g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale naturale, carne de vită măcinată, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și caserolă de orez sălbatic, Caserola de orez sălbatic și cârnați, și Caserola De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti amestecul de orez conform instructiunilor pachetului.Gătiți cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Gatiti ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie la foc mediu 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați orezul, cârnații și carnea de vită, ceapa și ciupercile, castanele de apă, pătrunjelul și sosul de soia; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13" x 9". Acoperiți și răciți caserola peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
5
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 40 de minute sau până când se încălzește bine.Notă: nu trebuie să refrigerați caserola peste noapte. Doar puneți-l în vasul de copt și coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista