Cârnați și caserolă de orez sălbatic
Cârnații și caserola de orez sălbatic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $2.55 pe portie. O porție conține 632 calorii, 35g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale naturale, carne de vită măcinată, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și caserolă de orez sălbatic, Caserola de orez sălbatic și cârnați, și Caserola De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti amestecul de orez conform instructiunilor pachetului.Gătiți cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Gatiti ceapa si ciupercile in aceeasi tigaie la foc mediu 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Combinați orezul, cârnații și carnea de vită, ceapa și ciupercile, castanele de apă, pătrunjelul și sosul de soia; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13" x 9". Acoperiți și răciți caserola peste noapte.
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 40 de minute sau până când se încălzește bine.Notă: nu trebuie să refrigerați caserola peste noapte. Doar puneți-l în vasul de copt și coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când este încălzit.