Cârnați-Sos De Pâine De Porumb

Cârnați-Sos De Pâine De Porumb
Sos de cârnați-Cornbread ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 27 de porții cu 119 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos de pâine de porumb și cârnați, Sos de pâine de porumb cu cârnați și nuci pecan, și Pâine de porumb, cârnați și pansament cu Pecan.

Instrucțiuni

1
Așezați mănușile rezervate în cratiță cu apă; acoperiți și fierbeți 1 până la 2 ore sau până când mănușile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți din bulion, rezervând 1 cană bulion. Tăiați măruntaiele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Combinați pâinea de porumb și cuburile de pâine într-un bol mare de amestecare; adăugați apă, sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați cârnați, țelină și ceapă. Saut 3 minute. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când cârnații se rumenesc și legumele sunt fragede; se amestecă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc; se amestecă în amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
6
Adăugați bulion de giblet rezervat și mănuși, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții27
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista