Dovlecei Umpluți Italieni

Dovlecei Umpluți Italieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți italieni. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare sunt Dovlecei Umpluți Italieni, Cârnați Italieni Umpluți Cu Dovlecei, și Cârnați Italieni-Dovlecei Umpluți.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
2
Presărați cojile cu sare; puneți cojile deoparte. Tăiați gros pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
(tub Mare)(tub Mare)
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit și adăugați ulei; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați dovlecelul tocat și ceapa; gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați usturoi și roșii; gatiti 2 minute sau pana cand amestecul este ingrosat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Se ia de pe foc; amestecați pesmetul și restul de 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
8
Se amestecă uniform amestecul de legume în cochilii de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
9
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când cojile de dovlecel sunt furculite-fragede și umplutura este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista