Dovlecei Umpluți Italieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți italieni. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare sunt Dovlecei Umpluți Italieni, Cârnați Italieni Umpluți Cu Dovlecei, și Cârnați Italieni-Dovlecei Umpluți.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând coji groase de 1/4 inci.
Presărați cojile cu sare; puneți cojile deoparte. Tăiați gros pulpa.
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit și adăugați ulei; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați dovlecelul tocat și ceapa; gătiți 10 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi și roșii; gatiti 2 minute sau pana cand amestecul este ingrosat, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; amestecați pesmetul și restul de 4 ingrediente.
Se amestecă uniform amestecul de legume în cochilii de dovlecel.
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când cojile de dovlecel sunt furculite-fragede și umplutura este ușor rumenită.