Cârnați Pizza Pâine Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cârnați pâine franceză Pizzan. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 122 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză de stil, sos de pizza, baghetă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cârnați Pizza Pâine Franceză, Pizza de pâine franceză cu cârnați și ciuperci Portobello, și Pizza cu pâine franceză cu cârnați, scoici și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. zdrobiți și gătiți cârnații în tigaie medie până se rumenesc. Pune deoparte. Feliați bagheta pe jumătate pe lungime.
Așezați jumătățile pe o foaie de copt.
Se întinde cu sos. Se acoperă cu brânză, cârnați și pepperoni.
Coaceți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați în bucăți de 2 inch.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.