Cârnați ' n ' spanac Paste coace
Coacerea pastelor cu cârnați și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cârnați, rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cârnați Spanac Paste Coace, Cârnați ragu & spanac Paste coace, și Italiană Cârnați Spanac Paste Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rigatoni conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, întindeți ulei pe fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci; adăugați ceapa într - un singur strat.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau doar până se înmoaie.
Transferați ceapa într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Scurgeți bine spanacul tocat, apăsând între straturi de prosoape de hârtie.
Se amestecă rigatoni, spanac, cârnați și următoarele 3 ingrediente în ceapă în castron. Se amestecă amestecul în vasul de copt și se presară uniform cu brânză mozzarella mărunțită.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până la bule.