Cârnați ' n ' spanac Paste coace

Cârnați ' n ' spanac Paste coace
Coacerea pastelor cu cârnați și spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cârnați, rigatoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cârnați Spanac Paste Coace, Cârnați ragu & spanac Paste coace, și Italiană Cârnați Spanac Paste Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rigatoni conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
2
Între timp, întindeți ulei pe fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci; adăugați ceapa într - un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau doar până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați ceapa într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți bine spanacul tocat, apăsând între straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se amestecă rigatoni, spanac, cârnați și următoarele 3 ingrediente în ceapă în castron. Se amestecă amestecul în vasul de copt și se presară uniform cu brânză mozzarella mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista