Cârnați, mere și umplutură de nuc

Cârnați, mere și umplutură de nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnații, mărul și umplutura de nuci. O porție conține 543 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.43 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cidru de mere, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Cârnați De Mere-Nuc, Cârnați și umplutură de nuc, și Umplutură De Nuci De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie mare, la foc mediu, cu ulei de măsline și adăugați ceapa și țelina. Condimentează cu sare și gătește până când legumele încep să devină moi și sunt foarte aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați cârnații și gătiți până când cârnații se rumenesc. Amestecați merele și cidrul de mere și gătiți până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Presărați frunzele de salvie și nucile și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Adăugați pâinea tăiată cubulețe și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Se toarnă bulionul de pui și se frământă cu mâinile până când pâinea este foarte umedă, de fapt umedă. Gustați pentru a verifica condimentele și condimentați cu sare, dacă este necesar, (așa este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Transferați într-un vas mare rezistent la cuptor (aproximativ 9 x 11 inci) și coaceți până când este fierbinte până la capăt și crustă deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
MMMMM...umplutura!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista