Cârnați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă

Cârnați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Cârnații la grătar cu ardei prăjiți și ceapă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 515 calorii, 20g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ardei, ceapă, sare și piper gri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați la grătar, ardei și ceapă pe rulouri, Cârnați prăjiți, ardei și ceapă și pâine brânză cu piper negru, și Imprimare: cârnați italieni prăjiți cu cartofi, ardei și ceapă - Slender Kitchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Umpleți o oală medie la jumătate cu apă rece și adăugați cârnați. Aduceți la fierbere și opriți flacăra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lăsați cârnații să stea în apă până când apa s-a răcit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
5
Scoateți cârnații din apă și rezervați până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Înjumătățiți roșiile cherry. Se semănă și se taie ardeii în julienne, se curăță și se taie ceapa, în stil supă. Feliați subțire ardeii serrano și cuișoarele de usturoi. Într-un bol mare de amestecare aruncați toate legumele împreună cu oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Roșii CherryRoșii Cherry
Sare și PiperSare și Piper
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Se toarnă amestecul pe o tavă mare de cuptor și se coace aproximativ 1 oră amestecând ocazional, astfel încât să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor când legumele sunt complet fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se lasă să se răcească ușor și se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
10
Grătați cârnații prăjiți la foc mediu-mare până se caramelizează frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista