Cârnați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Cârnații la grătar cu ardei prăjiți și ceapă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 515 calorii, 20g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ardei, ceapă, sare și piper gri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați la grătar, ardei și ceapă pe rulouri, Cârnați prăjiți, ardei și ceapă și pâine brânză cu piper negru, și Imprimare: cârnați italieni prăjiți cu cartofi, ardei și ceapă - Slender Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Umpleți o oală medie la jumătate cu apă rece și adăugați cârnați. Aduceți la fierbere și opriți flacăra.
Lăsați cârnații să stea în apă până când apa s-a răcit la temperatura camerei.
Scoateți cârnații din apă și rezervați până când sunt gata de grătar.
Înjumătățiți roșiile cherry. Se semănă și se taie ardeii în julienne, se curăță și se taie ceapa, în stil supă. Feliați subțire ardeii serrano și cuișoarele de usturoi. Într-un bol mare de amestecare aruncați toate legumele împreună cu oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul pe o tavă mare de cuptor și se coace aproximativ 1 oră amestecând ocazional, astfel încât să se gătească uniform.
Scoateți din cuptor când legumele sunt complet fierte și ușor rumenite.
Se lasă să se răcească ușor și se amestecă busuiocul tocat.
Grătați cârnații prăjiți la foc mediu-mare până se caramelizează frumos.