Rețeta cârnați italieni și tocană de varză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 235 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, veți obține o supă care servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2248 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză pecorino, sare, varză savoy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană de cârnați și varză (Crock Pot), Foame pentru cârnați italieni și varză, și Varză, cârnați și tocană de bere de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o oală mare (8 litri), cu fund gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cârnații, rupându-l în bucăți pe măsură ce îl puneți în oală într-un singur strat. Când cârnații s-au rumenit frumos, scoateți-l cu o lingură cu fante și puneți-l deoparte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adaugati ceapa tocata (pastrati ceapa feliata pentru mai tarziu) si sautati timp de 3-4 minute, amestecand des. Odată ce ceapa renunță la o parte din apă, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 1-2 minute.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
5
Adăugați vinul alb și fasolea și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Dacă doriți, pentru o bază mai groasă, folosiți un blender de imersie pentru a amesteca o parte (sau toate) fasolea și ceapa.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
6
Adăugați apa, bulionul, sarea, varza, jumătatea de ceapă feliată, frunzele de dafin și cârnații rumeniți. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, apoi descoperiți și continuați să gătiți până când varza este fragedă, aproximativ încă 10-20 minutes.To se servește, se presară pătrunjel tocat și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(rezervati 1 Lingura)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore