Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale)

Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale)
Rețeta cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale) este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această garnitură are 213 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, conserve de roșii, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă italiană de cârnați și varză, O tigaie Orecchiette cu cârnați italieni și Kale, și Cârnați Italieni Și Gratin De Kale.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista